Instelling: Gebruikersprofiel, Audio en ondertitels, Betaalmethoden, Transactiegeschiedenis, Privacy, Gekoppelde apparaten

Om uw profiel te wijzigen, gaat u naar de Rakuten TV-website en voert u het e-mailadres en wachtwoord van uw account in

Eenmaal ingelogd, ga naar "Instellingen" in de rechterbovenhoek van het scherm

In "Instellingen" zijn er verschillende opties waarmee u uw account kunt bekijken en wijzigen:

• Profiel

In “Profiel” is het mogelijk om te wijzigen:

1. Onder "Profiel" kun je het volgende veranderen:

1. Je emailadres
    2. Gebruikersnaam
    3. Telefoonnummer van een contact toevoegen
    4. Je wachtwoord wijzigen
    5. Je account verwijderen

• Audio en ondertitels

Onder "Audio en ondertiteling" kun je:

De favoriete audio- en videokwaliteit kiezen.

Je Rakuten TV-films worden, waar van toepassing, afgespeeld volgens je favoriete instellingen.

Je Instellingen voor oudercontrole wijzigen.

• Betalingswijze

H

Hier kun je je favoriete betalingsmethode kiezen en je creditcardgegevens wijzigen of verwijderen.

Vul alle vereiste invoervelden naar behoren in.

Ten slotte druk je op "Nieuwe betalingsmethode toevoegen".

Wij accepteren VISA en MasterCard creditcards en pinpassen die gekoppeld zijn aan nederlandse banken, met uitzondering van de Maestro-kaart.

Je kunt ook betalen met PayPal.

• Transactie Geschiedenis

Hier vind je al je aankoopfacturen, zodat je je rekeningen kunt beheren.

• Privacy

• Gekoppelde apparaten

Onder "Gekoppelde apparaten" kun je alle op je Rakuten TV-account ingelogde apparaten zien.

Als je bepaalde apparaten wilt "ontkoppelen", moet je op het "Ontkoppelen" pictogram drukken. Daarna wordt je gevraagd je identiteit te bevestigen door je wachtwoord in te voeren.