Hoe koppel en ontkoppel ik mijn Rakuten TV-gebruikersaccount via een Android-tablet?

Om uw Android-tablet aan Rakuten TV te koppelen, moet u eerst een gebruiker aanmaken. Als je het nog niet hebt gemaakt, kun je dit doen via de volgende link: https://rakuten.tv/nl

We raden u aan een gebruikersnaam en een eenvoudig wachtwoord te kiezen, zodat u deze kunt onthouden, zodat u dit gemakkelijker en sneller kunt doen als u op meerdere apparaten wilt koppelen.

Zodra uw gebruiker is aangemaakt, is het koppelen aan uw apparaat heel eenvoudig en eenvoudig. Wanneer u de Rakuten TV-toepassing opent, ziet u als eerste "Aanmelden" of "Registreren".

Om uw reeds aangemaakte account te koppelen, moet u de optie "Aanmelden" kiezen. Als u de optie "Registreren" kiest, maakt u een nieuw account aan.

Het volgende dat u hoeft te doen, is uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Houd er rekening mee dat u deze gegevens precies moet invoeren zoals u ze hebt gemaakt.

Nadat u uw gebruikersgegevens heeft ingevoerd, drukt u op "Link". U kunt Rakuten TV nu gaan gebruiken op uw Android-tablet!

Account ontkoppelen

Om uw gebruikersaccount te ontkoppelen, gaat u naar het gedeelte "Instellingen" in de rechterbovenhoek van de applicatie en klikt u op de optie "Account ontkoppelen".