Gedeeltelijke betalingen met Points

Momenteel accepteren we gedeeltelijke betalingen met Points op meerdere apparaten.

We werken aan het vergroten van het aantal compatibele apparaten dat deze optie mogelijk maakt.

Afhankelijk van de prijs van de film en het aantal verdiende Points heb je meerdere betaalmogelijkheden, inclusief gedeeltelijke betalingen.

Het proces om films te filteren op basis van jouw beschikbare punten en gedeeltelijke betalingen is als volgt:

Klik op jouw beschikbare Points, boven aan het scherm.

U ziet nu de optie "Points gebruiken"

Als je hierop klikt, verschijnt er een lijst met de voor jou beschikbare films, afhankelijk van het aantal verdiende Points.

Nadat je een film hebt geselecteerd, klik je op "Jouw Points gebruiken om korting te krijgen" of, afhankelijk van de prijs van de film en het aantal verdiende Points, op "Jouw Points gebruiken om deze film gratis te krijgen".

Kies op het volgende scherm de videokwaliteit en op de uitcheckpagina dat je jouw Points wilt gebruiken. En "Bevestig en Betaal".