Wat is STARZPLAY?

STARZPLAY is een entertainmentabonnement op aanvraag voor liefhebbers van tv-series en populaire films. Abonneer je op een maandelijks abonnement en geniet van de unieke content waar, wanneer en zoveel je maar wilt.

Welke soort content bieden we op STARZPLAY?

STARZPLAY biedt de beste originele series en iconische films. De uitgebreide catalogus bevat actuele en oude seizoenen van de beroemde STARZ originele series, bingewatch-waardige historische dramaseries, samengestelde content die voor het eerst uitgezonden worden en internationaal geprezen tv-shows en blockbuster films. De selectie wordt regelmatig vernieuwd, zodat je altijd van nieuwe content kunt genieten.

Welke apparaten ondersteunen STARZPLAY op Rakuten TV?

STARZPLAY zal beschikbaar zijn via de Rakuten TV applicatie op bepaalde apparaten: Smart-tv, Android TV, tablets, smartphones, pc's en Mac, Chromecast.

Heb ik toegang tot de STARZPLAY app op andere platforms met mijn Rakuten TV account?

Nee. Abonnementen op STARZPLAY via Rakuten TV hebben geen rechtstreekse toegang via andere platforms.

Kan ik met het huidige STARZPLAY abonnement STARZPLAY content op Rakuten TV te bekijken?

Nee. Abonnementen via andere providers dan Rakuten TV kunnen niet gebruikt worden. Je moet een abonnement op STARZPLAY via Rakuten TV hebben om STARZPLAY te kijken via de Rakuten TV app.

Hoe abonneer ik met op STARZPLAY op Rakuten TV?

Je kunt je abonneren op STARZPLAY op alle compatibele apparaten behalve vanaf Roku, XboxOne en IOS. Na aanmelding word je gevraagd om enkele aanvullende voorwaarden te aanvaarden. Voor de maandelijkse betaling krijg je onbeperkte toegang tot alle content uit het pakket. Het abonnement kan op elk moment opgeheven worden.

Hoe vind ik films of tv-series van STARZPLAY op Rakuten TV?

Ga gewoon naar STARZPLAY in het menu van onze applicatie om STARZ originele tv-shows, premium films en meer te ontdekken. We verversen de presentatie en programmering regelmatig zodat je altijd de nieuwste, meest relevante content kunt zien.

Hoe kan ik me afmelden van STARZPLAY op Rakuten TV?

Afmelden is alleen mogelijk op onze website Rakuten.tv . Als je je abonnement op STARZPLAY op Rakuten TV wilt annuleren, ga dan naar het menu "INSTELLINGEN". Selecteer "ABONNEMENTEN", waar u de optie "Abonnement opzeggen" vindt.

Houd er rekening mee dat, aangezien het een maandelijkse service is, u toegang blijft houden tot het STARZPLAY-abonnement tot het einde van de periode van 30 dagen vanaf de laatste betaalde termijn. Zodra deze periode is verstreken, wordt de opzegging van kracht en heb je geen toegang meer tot de inhoud.