Een account koppelen aan en ontkoppelen van een Smart tv - Veelgestelde vragen

Rakuten TV aan je Smart tv koppelen, is heel eenvoudig. Zie deze stappen:

Houd er rekening mee dat de volgende stappen gelden voor tv's die na 2019 zijn geproduceerd, zie verderop voor oudere modellen.

1. Start de Rakuten tv-applicatie op je apparaat en klik op "Aanmelden".

2. Als je al een Rakuten tv-account hebt, kun jij je aanmelden door je e-mailadres en wachtwoord in te voeren met behulp van de externe of lokale koppelingsmethode. Om een ​​account aan te maken, klik je op "Rakuten TV-account maken.

3. Koop nu je mobiele apparaat! Je kunt de link aan de linkerkant gebruiken of de QR-code aan de rechterkant van het scherm scannen.

4. Voer nu de pincode in die op het tv-scherm verschijnt. Als je de QR-code gescand hebt, hoef je deze stap niet uit te voeren Let op: de code verloopt na 5 minuten, maar je kunt een nieuwe aanvragen op je tv.

5. Rond je aanmelding af door hier je e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

6. Onthoud dat jij je op je tv kunt aanmelden door op "Aanmelden met deze tv" te klikken.

7. Klaar! Tijd om te genieten van de nieuwste content op Rakuten TV.

Om je account van de tv te ontkoppelen, ga je naar instellingen en kies je "ontkoppelen".

Voor apparaten ouder dan 2019 volg deze stappen:

1. Start de Rakuten tv-applicatie op je apparaat en klik op de "Rode knop" op je afstandsbediening.

2. Kies “Koppel account”

3. Als je al een Rakuten tv-account hebt, kies je de optie "Bestaande account koppelen" en log je in. Als je geen Rakuten tv-account hebt, kun je er een aanmaken door "Maak een nieuw account aan" te kiezen.

4. Voer alle stappen uit om een nieuwe account aan te maken

Om je account van de tv te ontkoppelen, druk je op de "Rode knop" op je afstandsbediening en ga naar instellingen.

Druk nu op de "Groene knop" op je afstandsbediening om te ontkoppelen.