Je ingelogde apparaten: wat je moet weten voor je veiligheid

Als je verdachte activiteiten op je account opmerkt, raden we je ten zeerste aan uit te loggen op alle apparaten en je wachtwoord te resetten.

• Gekoppelde apparaten

Ontkoppel je apparaat onder "instellingen":

Druk op de “ontkoppel”-icoon, daarna word gevraagd om je identiteit te bevestigen door je wachtwoord in te voeren.

• Je wachtwoord resetten

Je kunt je wachtwoord resetten door naar onze website te gaan via de volgende link:

https://rakuten.tv/nl/sessions/sign_in

Voer het aan je account verbonden e-mailadres in de volgende box in.

Een link om je wachtwoord te resetten, zal naar het e-mailadres gestuurd worden.

De link zal er zo uit zien:

Na op de link geklikt te hebben je nieuwe wachtwoord invullen.Het nieuwe wachtwoord kan hoofd- en kleine letters en alle nummers bevatten.

Voor twijfels contact met ons opnemen, rechtstreeks op het volgende e-mailadres:

help-nl@rakuten.tv