Rakuten TV Gratis is een selectie van premium content op de Rakuten TV-app, waarvan je gratis kunt genieten dankzij zorgvuldig geselecteerde advertentiepartners.

Ga gewoon naar de Rakuten TV Gratis in het hoofdmenu van onze toepassing om onze zorgvuldig samengestelde selectie van premium films, tv-shows en meer te ontdekken. Onze selectie wordt regelmatig aangevuld, kom dus zeker regelmatig terugkijken.

Als je hiermee akkoord gaat, kunnen we je advertenties tonen die aangepast zijn aan jouw ervaring, met behulp van indicatoren zoals de inhoud die u bekijkt om de relevantie en kwaliteit van advertenties te verbeteren. Wij respecteren je privacy, en je krijgt volledige controle over je advertentie-instellingen, inclusief de mogelijkheid om je af te melden voor gepersonaliseerde advertenties. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie.

Je kunt momenteel genieten van Rakuten TV Gratis zonder account op onze Smart TV-app. Op andere apparaten, waaronder onze website, moet je inloggen of registreren om toegang te krijgen tot Rakuten TV Gratis. Raadpleeg onze Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Registreren geeft je voordelen zoals exclusieve aanbiedingen en kortingen, gepersonaliseerde aanbevelingen en nieuwsbrieven met informatie over onze beste nieuwe releases - zowel gratis als betaalde opties.

Rakuten TV Gratis is momenteel in Beta en je kunt het product op de volgende apparaten bekijken: Smart TV's, inclusief modellen uit 2019 van Samsung, LG, Philips en Hisense. We werken er hard aan om Rakuten TV Gratis beschikbaar te maken op al onze compatibele apparaten, inclusief Smart TV's, internet, mobiele applicaties, gameconsoles en verbonden apparaten - houd deze pagina in de gaten!