Hoe kan ik mijn Rakuten Global account verwijderen?

Alhoewel een Rakuten TV account volledig gratis is, heeft u altijd de optie om uw account te verwijderen wanneer u wilt.

 

Alles wat u hoeft te doen is u aan te melden op Rakuten TV met uw email en wachtwoord. Klik dan op "Instellingen" rechtsbovenaan van het scherm. Klik onderaan de volgende pagina op "Als u uw account wilt verwijderen, ga dan door hier."

Houd er rekening mee dat als u uw account verwijdert, u geen toegang meer heeft tot uw account, maar als uw account per ongeluk is verwijderd, kunnen we uw account altijd opnieuw activeren. U hoeft dan alleen contact met ons op te nemen via hulp@rakuten.tv 

 

mceclip0.png

 

mceclip2.png

 

mceclip0.png

Notitie:

Houd er rekening mee dat als u uw account verwijdert, u al uw gekochte en gehuurde inhoud die u in uw mappen "Bibliotheek" en "Verlanglijst" heeft kwijtraakt.

Uw account is uniek in Rakuten Global, dus als u uw account in één land verwijdert, wordt het ook in alle overige landen verwijderd waar u zich met uw e-mail had geregistreerd.

Uw e-mailadres kan niet opnieuw worden gebruikt om een ​​nieuwe Rakuten TV-account te maken, tenzij u contact opneemt met de klantenservice van Rakuten TV om het opnieuw te activeren.

Als u een Play.com-account gebruikt om u bij Rakuten TV aan te melden, wordt door het verwijderen van het Rakuten TV account het Play.com account niet verwijderd.

Als u zich alleen wilt afmelden voor de Rakuten TV nieuwsbrief, opent u een Rakuten TV e-mail en scrolt u naar de onderkant van het bericht. U ziet in de voetnoot een link die zegt: "Abonnement op nieuwsbrief afmelden". Klik op deze link en u wordt automatisch van onze mailinglijst verwijderd.