U kunt de audio en ondertitels selecteren die standaard op uw account worden afgespeeld vanaf de website: https://nl.rakuten.tv/. Allereerst moet u zich aanmelden met uw e-mailadres en wachtwoord. Nadat u zich heeft aangemeld, moet u in de rechterbovenhoek van de webpagina gaan om het menu van uw account te openen en op de optie "Instellingen" te klikken.

In het menu Instellingen vindt u 4 tabbladen. In het tweede, Voorkeuren, kunt u de audiotaal en de ondertitels kiezen waarin uw films en tv-programma's standaard worden afgespeeld.

Wijzig audio en ondertitels tijdens het afspelen van een film

U kunt ook audio en ondertitels tijdens het afspelen wijzigen. Om dit te doen, klikt u op de bubbelknop op de balk die u onderaan in het scherm vindt. Alle beschikbare opties voor audio en ondertitels worden weergegeven. Vergeet niet om te klikken op Doorgaan na het kiezen.

Controleer beschikbare opties voor audio en ondertiteling

Ga naar de informatiepagina om te controleren of een film beschikbaar is op de audio- en ondertitelingoptie waarnaar u op zoek bent