Bewerk de gegevens van uw profiel

Als u uw gebruikersnaam of het e-mailadres dat u gebruikt voor uw Rakuten TV-account wilt bijwerken, gaat u eerst naar onze website https://nl.rakuten.tv/ en voert u uw bestaande e-mailadres en wachtwoord in.

Nadat u zich hebt aangemeld, gaat u naar de rechterbovenhoek van de webpagina om het menu van uw account te openen en klikt u op de optie "Instellingen".

In het menu ‘Instellingen’ vindt u 4 tabbladen. In het eerste profiel heeft u de mogelijkheid om uw e-mailadres en gebruikersnaam te wijzigen, uw telefoonnummer toe te voegen en uw bestaande wachtwoord bij te werken. Klik op de gele knop "Doorgaan" nadat u de benodigde informatie heeft bijgewerkt.