Hoe uw wachtwoord te herstellen

Als u zich niet kunt aanmelden en u uw wachtwoord wilt herstellen, leggen we nu uit hoe u een nieuw wachtwoord krijgt door deze eenvoudige stappen te volgen:

1. Ga naar onze website via de volgende link: https://nl.rakuten.tv/sessions/sign_in

Klik op de optie "Wachtwoord vergeten" zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding

2. Je wordt doorverwezen naar deze pagina. Voeg hier uw e-mailadres opnieuw toe:

3. Na het invoeren van uw e-mail adres, zou u een bevestigingsemail moeten ontvangen met een link die er als volgt uitziet:

Houd er a.u.b. rekening mee dat de link binnen 30 minuten verloopt.

4. Klik op deze link en u wordt doorgestuurd naar de volgende stap

5. Voer uw nieuwe wachtwoord in en daarna kunt u teruggaan naar Rakuten TV en moet u zich          met uw nieuwe wachtwoord kunnen aanmelden!