Huur of koop ik het beste entertainment

Zoeken naar titels…

Zoeken naar films op Rakuten TV is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de titel (of trefwoorden uit de titel) van de film die u wilt zien in te voeren in de zoekbalk in de rechterbovenhoek van de webpagina.

U zult ook merken dat onze filmselecties zijn onderverdeeld in categorieën om gemakkelijk te kunnen browsen. Als u scrolt over het tabblad "Films" bovenaan het scherm, verschijnt er een vervolgkeuzemenu waarin u filmgenres en speciale verzamelingen te zien krijgt.

48 uur verhuur...

Wanneer u een aflevering van een film of tv-serie kiest, heeft u twee aankoopopties. U kunt het item huren of kopen. Voor contractuele redenen bij sommige van onze distributeurs, zijn sommige films alleen beschikbaar om te huren, terwijl andere mogelijk alleen beschikbaar zijn om te kopen. In de meeste gevallen zijn beide opties echter voor u beschikbaar.

Als u ervoor kiest om een film te huren, zal deze 48 uur beschikbaar zijn in uw bibliotheek vanaf het moment dat u de huur bevestigt. U bent nu vrij om de film onmiddellijk zo vaak te bekijken als u wilt binnen de 48 uur durende huurperiode. De knop "Bibliotheek" bevindt zich in de rechterbovenhoek van de startpagina en is alleen zichtbaar als u bent ingelogd op uw Rakuten TV-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Films kopen en onbeperkte bezichtigingen

Als u een film koopt, heeft u toegang tot de content door deze gedurende een onbeperkte periode te streamen, zolang de rechten nog steeds beschikbaar zijn voor Rakuten TV en zonder limiet voor het aantal bezichtigingen.

Bovendien kan Rakuten TV alleen voor geselecteerde inhoud een downloadoptie aanbieden, in welk geval de compatibele apparaten nadrukkelijk naast de inhoud worden vermeld.

Als om welke reden dan ook de inhoud die u heeft gekocht, uit onze service wordt verwijderd, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en bieden we de mogelijkheid om het te downloaden en een permanente kopie op uw apparaat te bewaren.

Multiplatform

Gehuurde of gekochte tv-series en films worden beschikbaar op elk compatibel apparaat dat is gekoppeld aan uw Rakuten TV-account. Al uw inhoud is toegankelijk op uw bibliotheek, ongeacht het platform waarop u de aankoop of huur hebt gedaan.