Het is heel gemakkelijk om van Rakuten TV te genieten, niet alleen van onze website maar ook met vanaf elk van onze compatibele apparaten. Houd echter rekening met de volgende aspecten voordat u een nieuw account instelt:

1. Een minimale internetverbinding snelheid van 3 Mbps is vereist om SD-inhoud te bekijken en van 5 Mbps om onze HD-inhoud te bekijken. Als u niet weet wat uw internetsnelheid is, voert u de volgende test uit:

http://www.speedtest.net/

Eenmaal op de website, kil op "Begin test" en wacht tot de test begint. Het resultaat dat er echt toe doet als het gaat om het bekijken van onze inhoud, is de "Downloadsnelheid".

Houd er rekening mee dat als uw resultaat lager is dan 3Mbps u waarschijnlijk niet kunt genieten van onze service zonder buffering en uitschakelingen.

1. Zodra u uw internetverbinding hebt gecontroleerd, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat compatibel is met onze app. Controleer de onderstaande links om te weten of uw apparaat compatibel is:

- Rakuten TV op uw computer
    - Rakuten TV op uw Smart TV apparat
    - Rakuten TV op uw Chromecast apparat
    - Rakuten TV op uw iOS apparaat
    - Rakuten TV op uw Android apparaat
    - Rakuten TV op uw Xbox One

1. Nu weet u dat uw internetverbinding voldoende is en uw apparaat compatibel is met onze service, het is tijd om een ​​nieuwe gebruiker aan te maken. Registreren bij Rakuten TV is eenvoudig en volledig gratis. Het enige dat u hoeft te doen, is op de onderstaande link klikken en het formulier invullen:

https://nl.rakuten.tv/sessions/sign_in

We raden u aan een eenvoudige gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen, vooral als u uw account op veel apparaten gaat gebruiken om het koppelingsmoment gemakkelijker te maken.

Als u eenmaal ingelogd bent, ga naar "Instellingen", u zult alle gegevens van uw account zien, factuurgegevens (u moet ze invoeren om films te huren) en voorkeuren.

We hopen dat deze informatie nuttig en welkom is geweest bij Rakuten TV!