Chromecast gebruiken met uw iOS-apparaat

Dit zijn de stappen die u moet volgen om Rakuten TV-content te streamen op uw Chromecast met een iOS-apparaat:

Uw Chromecast en uw iOS-apparaat moeten op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten. Zodra dit is gebeurd, verschijnt de knop 'Chromecast' zoals u deze kunt zien in de onderstaande afbeelding.

Wanneer u op de Chromecast-knop klikt, ziet u een lijst met de beschikbare Chromecast; kies die van u.

De Rakuten TV-app van uw iOS-apparaat en uw Chromecast maakt verbinding en het Chromecast-symbool wordt groen.

Wanneer u nu naar een film zoekt, ziet u de knop 'Nu casten' wanneer u naar de filmdetailpagina gaat. Houd er rekening mee dat we onze beschikbare inhoud voor Chromecast nog steeds vergroten.