Chromecast-configuratie voor Android OS

Als u de eigenaar van een Chromecast en een Android-apparaat bent, volgt u deze eenvoudige configuratie-instructies:

1. Allereerst moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van de Rakuten TV-app heeft voor Android-apparaten.

2. Vervolgens moet u de Chromecast-app downloaden van de Google Play Store

3. Nadat u de Chromecast-app heeft gedownload en geïnstalleerd, opent u deze en drukt u op de knop met de tekst 'Instellen'.

4. In deze stap moet u de instructies op het scherm volgen.

5. Vervolgens moet u een naam kiezen voor uw Chromecast en op de knop 'Volgende' drukken.

6. In deze laatste stap moet u uw Chromecast verbinden met het lokale Wi-Fi-netwerk en op de knop 'Netwerk instellen' klikken en controleren of beide apparaten zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.

Gefeliciteerd! U heeft uw Chromecast succesvol ingesteld!