Als u nieuw bent bij Rakuten TV, is het eerste dat u moet doen om te genieten van de beste films en tv-series, een account aan te maken. Om dit te doen volgt u deze stappen:

1. Ga naar onze hoofdpagina: https://nl.rakuten.tv/ en klik op de knop "Aanmelden".

2. Voer een geldig e-mailadres in, een wachtwoord van minstens 8 tekens, lees en accepteer de Algemene voorwaarden en klik op de gele knop.

3. Isso é tudo! A partir deste momento, você receberá um e-mail confirmando seu registro e recomendamos que você continue a configuração de sua conta, adicionando um método de pagamento válido. Você pode encontrar todas as informações sobre nossos métodos de pagamento válidos e a maneira de vinculá-los à sua conta aqui.