Heel vaak kunnen problemen met het afspelen van films door Rakuten TV Player worden opgelost door acties zo eenvoudig uit te voeren als het opnieuw opstarten van de app.

Misschien heeft u deze stappen al geprobeerd, maar we raden ze aan omdat ze in sommige gevallen het probleem hebben opgelost!

Uw Rakuten TV-app sluiten

1. Dubbeltik op de knop Start, de taakbeheerder opent dan en toont alle geopende apps.
  2. Druk twee seconden op het pictogram van de apps die je wilt doden (in dit geval Rakuten TV). Er verschijnt een rood symbool in de rechterbovenhoek van het pictogram Rakuten TV Player App, klik daar.
  3. Nu, als u opnieuw op de Rakuten TV Player-app tikt, zal de app opnieuw starten. Controleer nu of het probleem blijft bestaan.

Start uw iPad opnieuw op

Druk op de bovenste knop totdat de iPad wordt uitgeschakeld. Schakel het nu weer in en kijk of het probleem aanhoudt.

Verwijder de app en installeer deze opnieuw

1. Om de app te verwijderen, gaat u naar het startscherm van de iPad en blijft u gedurende enkele seconden op het pictogram van de Rakuten TV-app drukken.
  2. Wanneer een rood symbool in de linkerbovenhoek van het toepassingspictogram verschijnt, hoeft u er alleen maar op te tikken om de app te verwijderen.
  3. U kunt de app opnieuw installeren vanuit de App Store.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via help-nl@rakuten.tv als u na het uitvoeren van deze stappen nog steeds het probleem ondervindt