Chromecast gebruiken met Google Chrome

Sinds versie 51 van Google Chrome is de Chromecast-functionaliteit beschikbaar in het menu Chrome-tools

klik op Chrome in de rechterbovenhoek van uw Chrome-browservenster. Klik vervolgens op Cast ...:

Chromecast-functionaliteit is ook beschikbaar wanneer u met de rechtermuisknop op een webpagina in de Chrome-browser klikt (Control + klik op Mac.)

Opmerking: als u de Chromecast-functionaliteit wilt gebruiken via de knop Cast in uw Chrome-werkbalk, moet u de Cast-knop vastzetten aan uw Chrome-werkbalk.