Chromecast gebruiken met uw Android-apparaat

Dit zijn de stappen die u moet volgen om Rakuten TV-content te streamen op uw Chromecast met behulp van een Android-apparaat:

Uw Chromecast en uw Android-apparaat moeten op hetzelfde wifi-netwerk aangesloten zijn. Zodra dit is gebeurd, verschijnt de knop 'Chromecast' zoals u deze kunt zien in de onderstaande afbeelding.

Wanneer u op de Chromecast-knop klikt, ziet u een lijst met beschikbare Chromecasts; kies die van uw.

De Rakuten TV-app van uw Android-apparaat en uw Chromecast maakt verbinding en het Chromecast-symbool wordt groen.

Zodra u de detailpagina van een film heeft ingevoerd, heeft u de mogelijkheid om deze te streamen op Chromecast door op het groene symbool te tikken. Kies gewoon de gewenste afspeeloptie.