Als u de eigenaar van een Chromecast en een iOS-apparaat bent, volgt u deze eenvoudige configuratie-instructies:

1. Allereerst moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van de Rakuten TV-app heeft voor iOS-apparaten.

2. Vervolgens moet u de Chromecast-app downloaden van de Apple App Store.

3. Nadat u de Chromecast-app hebt gedownload en geïnstalleerd, opent u deze en drukt u op de knop 'Een nieuwe Chromecast instellen'

4. Sluit de toepassing en open de iPad- of iPhone-instellingen en ga naar Wi-Fi-configuratie en selecteer vervolgens Chromecast als het netwerk waarmee u verbinding wilt maken. Nadat u verbinding heeft gemaakt met het Chromecast-netwerk, sluit u de systeeminstellingen en opent u de Chromecast-app opnieuw.

5. Nadat u de Chromecast-app opnieuw heeft geopend, wordt u gevraagd om op de knop 'Volgende' te drukken om het instellen te voltooien.

6. In deze stap moet u de instructies op het scherm volgen.

7. In deze stap moet u uw huidige locatie (land) selecteren en als u dit eenmaal heeft gedaan, zou de volgende afbeelding op uw iOS-apparaatscherm moeten verschijnen.

8. Vervolgens moet u een naam kiezen voor uw Chromecast en op de knop "Volgende" drukken.

9. In deze laatste stap moet u uw Wi-Fi-netwerk selecteren en op de knop "Instellen" drukken.

10. Gefeliciteerd! U hebt uw Chromecast succesvol ingesteld!