Uw Rakuten TV-account koppelen aan uw of Xbox One

Om uw Rakuten TV-account te koppelen aan uw Xbox One, heeft u alleen een Rakuten TV-account en, nou ja, een Xbox One nodig. Als u nog steeds geen Rakuten TV-account heeft, kunt u dit doen via de volgende link:

nl.rakuten.tv/sessions/sign_in

Wij raden u aan om uw e-mailadres ook als gebruikersnaam te gebruiken om het simpel te houden en een gemakkelijk wachtwoord te kiezen, zodat het koppelen van uw account aan uw Xbox One sneller is.

Als u eenmaal een Rakuten TV-gebruiker heeft, is het heel gemakkelijk om deze met uw apparat te koppelen. Ga naar de Rakuten TV-app op uw Xbox One en ga daar eenmaal naar het gedeelte 'Instellingen' en vervolgens naar het tabblad 'Pair-account', waar u om uw gebruikersnaam en wachtwoord wordt gevraagd.

Nadat u uw gebruikersinformatie heeft ingevoerd, klikt u op de knop "Pair account". Als alles correct is, krijgt u een welkomstbericht. Dit betekent dat u klaar bent om Rakuten TV op uw Xbox One te gebruiken!