Kan ik HD-inhoud van de Rakuten TV-app bekijken op mijn Android-tablet?

-We hebben momenteel een selectie van titels beschikbaar als HD (High Definition), hoewel we om contractuele redenen HD niet kunnen aanbieden op Android-smartphones of tablets. HD-inhoud kan echter worden gehuurd van onze website en vervolgens worden genoten in HD op uw Rakuten TV-compatibele Smart TV of console.

-Om te zien of een film beschikbaar is in HD, gaat u naar de informatiepagina van de film en controleert u de beschikbare opties voor videokwaliteit: SD staat voor Standard Definition en HD staat voor High Definition.