Kan ik HD-content van de Rakuten TV Player-app voor iPad bekijken?

-We hebben momenteel een selectie van titels beschikbaar in HD (High Definition), hoewel wij om contractuele redenen geen HD op onze website of op tablets kunnen aanbieden. Dergelijke inhoud kan echter via onze website worden gehuurd en vervolgens in HD worden bekeken op een Smart TV of gameconsole die compatibel is met Rakuten TV.

-Om te weten of een film beschikbaar is in HD, gaat u naar de filminformatiepagina en controleert u de beschikbare opties voor videokwaliteit: SD (standaarddefinitie) en / of HD (hoge definitie).