Hoe kan ik door de catalogus bladeren en titels toevoegen aan mijn wenslijst?

-Het vinden van films in uw Rakuten TV Player-app is heel eenvoudig. Ga naar het zoekveld in de rechterbovenhoek van de app en voer de eerste paar tekens in van de titel van de film die u zoekt. De interne browser produceert vervolgens een lijst met titels die overeenkomen met die letters.

- Als u de naam van de film niet weet of nog niet heeft besloten welke film u nog wilt bekijken, kunt u de secties Nieuwe releases, Populairste en Aanbevolen in het menu aan de linkerkant bekijken.

-In het gedeelte "Films" kunt u onze catalogus ook op genre classificeren en de films alfabetisch sorteren of op Recent toegevoegd.

-Voeg uw favoriete films toe aan uw verlanglijstje en uw Smart TV of video-console synchroniseert uw selectie onmiddellijk, zodat u deze kunt huren en van het grote scherm kunt genieten.