Kunt u geen film bekijken op uw iPhone of iPad? Volg deze foutopsporing

Heel vaak worden problemen met het afspelen van Rakuten TV Player opgelost door de eenvoudigste acties, zoals het sluiten en opnieuw openen van de app.

Mogelijk heeft u al onderstaande instructies gevolgd, maar hier volgen enkele acties die uw afspeelproblemen kunnen verhelpen.

De app Rakuten TV sluiten

1. Druk tweemaal op de startknop om de taakbalk te openen, waar u alle lopende processen zult zien.

2.Schuif uw vinger omhoog om de app te doden die u wilt sluiten, in dit geval Rakuten TV Player.

1. Start Rakuten TV-speler opnieuw en controleer of het probleem aanhoudt.

Start uw iPhone, iPad of iPod opnieuw op

1. Om uw iPhone, iPad of iPod uit te schakelen, houdt u de Hold-knop een paar seconden ingedrukt, totdat een rode schuifregelaar met de tekst "slide to power off" boven aan het scherm verschijnt.
  2. Schakel uw apparaat weer in en controleer of het probleem aanhoudt.

Verwijder de Rakuten TV-app en installeer deze opnieuw

1. Als u de app wilt verwijderen, drukt u gewoon een paar seconden op het pictogram van Rakuten TV Player.
  2. U ziet een kleine "X" in de linkerbovenhoek van het Rakuten TV Player-pictogram, tik erop om de app te verwijderen.
  3. Installeer de app opnieuw vanuit de App Store.