Rakuten TV is compatibel met de volgende lijst met Hisense-apparaten:

(Deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd. Neem contact op met ons voor hulp als uw apparaat in deze lijst staat en u problemen ondervindt bij het genieten van Rakuten TV.)

Smart TV's compatibel met Rakuten TV HISENSE:

Productiejaren: 2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022

Door Hisense geselecteerde smart-tv's zijn met succes getest om het UHD/4K-kwaliteitsbereik en 5.1-geluid te ondersteunen.
Ga voor meer informatie naar de volgende link: UHD / 4K en Audio 5.1