Hoe krijg ik toegang tot Rakuten TV met mijn SONY Smart TV?

1. Allereerst moet u ervoor zorgen dat uw Sony Smart TV compatibel is met Rakuten TV.

Volg deze link om te controleren of uw apparaat in de lijst met compatibele aparaten staat:

Compatibele SONY-apparaten

1. Zorg ervoor dat Sony Smart TV verbinding heeft met internet.

Nadat u heeft bevestigd dat uw apparaat compatibel is met Rakuten TV, controleert u of het verbonden is met het internet. Om dit te doen, moet u uw Sony Smart TV verbinden met een router of modem via een verbinding van een internetprovider.

1. Schakel uw Sony Smart TV in.

Zoek met uw afstandsbediening naar de knop "Home" en druk erop.

Selecteer meteen "Internet Content".

Zoek naar het Rakuten TV-pictogram en druk erop.

Als de internetverbinding correct is, wordt het navigatiemenu van Rakuten TV weergegeven.

Als het Rakuten TV-pictogram niet verschijnt, ga dan naar "Instellingen" in het hoofdmenu. Daar gaat u naar "Netwerk" en selecteert u de optie "Update Internet Content". Zodra het pictogram is bijgewerkt, verschijnt het Rakuten TV-pictogram in het menu "Internetinhoud".

Gefeliciteerd! Nu kunt u genieten van Rakuten TV op uw Sony Smart TV.