Rakuten TV is compatibel met de volgende lijst met Android TV's:

Veel applicaties worden automatisch bijgewerkt op Android TV. Als u een app ziet in het gedeelte 'Updates' van de Play Store die in afwachting is van een update, kunt u deze stappen volgen:

1. Open de Google Play Store-app
2. Ga naar de rechterkant in "Updates" om de beschikbare te zien.
3. Selecteer de applicaties afzonderlijk en klik op update.

Als u alle beschikbare tegelijkertijd wilt bijwerken, kunt u de optie "update alles" selecteren.

Deze apparaten zijn momenteel compatibel met Android TV, deze lijst is in afwachting van updates met de toevoeging van nieuwe compatibele apparaten:

(Opmerking: deze lijst kan in de toekomst veranderen)