Bekijk films over Safari: installeer en activeer Silverlight

Op Safari 10

Ga als volgt te werk om Silverlight op Safari 10 te activeren:

1) Download en installeer Microsoft Silverlight (https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2) Open de Rakuten TV-website: https://nl.rakuten.tv/

3) Ga naar '' Voorkeuren ''> 'Beveiliging'

4) Markeer de optie "Plug-ins toestaan"

5) Klik op Plugin-instellingen.

6) Markeer de optie Silverlight.

7) Zoek in het rechter venster naar de website nl.rakuten.tv en wijzig de status van Uit in Aan.

8) Start uw browser opnieuw en probeer inhoud af te spelen.

Of gebruik een andere browser zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox, waarvoor geen Microsoft Silverlight is vereist.

Op Safari 11

Ga als volgt te werk om Silverlight op Safari 10 te activeren:

1) Download en installeer Microsoft Silverlight (https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2) Open de Rakuten TV-website: https://nl.rakuten.tv/

3) Ga naar '' Voorkeuren ''> Websites

4) Selecteer in de sectie Plug-ins de optie Silverlight.

5) Zoek in het rechter venster naar de website uk.rakuten.tv en wijzig de status van Uit in Aan.

6) Reset uw browser (stop en start opnieuw) en probeer het opnieuw.

Het is niet mogelijk om HD-content van Safari voor MAC af te spelen, maar wees gerust, uw inhoud zal nog steeds worden weergegeven als standaarddefinitie.

Of gebruik een andere browser zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox, waarvoor geen Microsoft Silverlight is vereist.

Als u een probleem ervaart:

1. Installeer Silverlight opnieuw en schakel de plug-in voor Rakuten.tv altijd in
  2. Sluit volledig af en start Safari opnieuw

Versies na Safari 11

Het spijt ons, maar op dit moment zijn de versies na Safari 11 niet compatibel met onze service.