Wanneer ik een film probeer te bekijken, wordt deze niet geladen, maar ik kan trailers prima bekijken…

Als je geen films kunt kijken op Rakuten TV vanaf je Smart TV omdat ze niet worden geladen, maar je kunt wel trailers bekijken, probeer dan de firmwareversie op je apparaat bij te werken.

De firmware is de software (of het systeem) die bepaalt hoe uw apparaat functioneert. De fabrikant werkt regelmatig firmware versies bij om problemen op te lossen en verbeteringen door te voeren. In sommige gevallen hebben we echter geconstateerd dat firmwareversies niet automatisch worden bijgewerkt zoals zou moeten. Het is waarschijnlijk dat dit de oorzaak is van de problemen die u ondervindt bij het kijken naar Rakuten TV-content.

Om dit probleem op te lossen, raden we u aan deze help pagina te bezoeken, waar we uitleggen hoe u uw firmwareversie kunt bijwerken, zodat u vanaf uw apparaat kunt blijven genieten van Rakuten TV.