Wanneer ik een film probeer te bekijken, wordt deze niet geladen, maar ik kan trailers prima bekijken…

Als u geen films op Rakuten TV kunt kijken vanaf uw Samsung Smart TV omdat ze niet laden, maar u kunt wel trailers bekijken, probeer dan de versie van de firmware op uw apparaat bij te werken.

De firmware is de software (of het systeem) die bepaalt hoe uw apparaat functioneert. Samsung werkt regelmatig firmware-versies bij om problemen te corrigeren en verbeteringen aan te brengen. In sommige gevallen hebben we echter ontdekt dat firmwareversies niet automatisch worden bijgewerkt zoals ze zouden moeten zijn. Waarschijnlijk is dit de oorzaak van de problemen die u ondervindt met het bekijken van Rakuten TV-inhoud.

Om dit probleem op te lossen, raden wij u aan naar deze helppagina te gaan waar we uitleggen hoe u uw firmwareversie kunt bijwerken, zodat u vanaf uw Samsung-apparaat kunt blijven genieten van Rakuten TV:

Hoe update ik de firmwareversie op mijn Samsung Smart TV?