Hoe installeer ik de Rakuten TV-app op mijn Android TV?

Als u de Rakuten TV-app wilt starten nadat deze is geïnstalleerd, klikt u op het Rakuten TV-pictogram in het hoofdscherm van uw Android TV-apparaat.

Als de Rakuten TV-app niet is geïnstalleerd op uw compatibele Android TV, volgt u deze stappen:

1. Ga vanaf uw Android TV-apparaat naar Google Play Store.
  2. Zoek de Rakuten TV-app en installeer deze.
  3. Klik, nadat u de app heeft geïnstalleerd, op het Rakuten TV-pictogram dat u in het hoofdscherm van uw Android TV-apparaat vindt.
  4. Registreer of log in met uw e-mailadres en wachtwoord als u al een account heeft op Rakuten TV.
  5. U kunt nu beginnen met het genieten van onze enorme selectie films en tv-series op uw Android TV!