Instellingen: Via dit menu kunt u alle instellingen en voorkeuren wijzigen die u al heeft gemaakt.

Ouderlijk toezicht: U kunt standaard een ouderlijk toezicht kiezen als u geen inhoud van een bepaalde leeftijd wilt zien. Deze voorkeur kan tijdelijk worden gewijzigd om alle inhoud onbeperkt weer te geven. Om een wijziging aan te brengen gaat u naar Instellingen, Voorkeuren en kiest u het gewenste beschermingsniveau.

Mijn bibliotheek: Hier kunt u alle inhoud vinden die u heeft gekocht en de huurvideo's die nog beschikbaar zijn om te spelen.

Verlanglijst: Hier kunt u alle inhoud vinden die u als favoriet heeft gemarkeerd. Op deze manier kunt u hier alle inhoud vinden die u als favoriet hebt gemarkeerd tijdens het navigeren op onze webpagina. Vergeet niet dat u inhoud kunt toevoegen aan uw "Whishlist" via onze webpagina of elk ander compatibel apparaat met Rakuten TV dat gekoppeld is aan uw account.